Utespa

Utespa for maksimal komfort

Det er både deilig og nyttig å sitte et massasjebad

Når temperaturen kryper nedover og vinden uler i trærne rundt huset, er de fleste enige om at det er best å holde seg innendørs. I alle fall alle dem som ikke har et utespa å krype ned i. For alle de som er så heldige, er kalde, mørke og sure kvelder egentlig bare et pluss – for da er det så utrolig deilig å synke ned det varme og boblende vannet.

Ikke bare er det deilig, men det fører også med seg et knippe positive effekter for kropp og sinn. For det første er det utrolig avslappende og bidrar til å senke stressnivået i kroppen etter å ha gjennomført alle de dagligdagse gjøremålene livet består av. Tar du deg et bad på kveldstid, vil du høyst sannsynlig også merke at innsovningen går fortere når du legger deg for dagen, samt at du sover bedre om natten.

Godt for muskler og ledd

Et massasjebad gir dessuten god pleie for muskler og ledd. Med justerbare dyser kan du målrette massasjen til akkurat de punktene på kroppen som krever litt ekstra oppmerksomhet. En stund i badet gjør ganske enkelt godt for kroppen.

Faktisk er det slik at mange som sliter med muskel- og leddplager som Bekhterev og leddgikt, har stor nytte av å bruke massasjebad. Det varme vannet og massasjedysene virker både smertelindrende og bidrar til å øke mobiliteten deres. 

Ytterligere fordeler er at det varme vannet gjør at blodårene ytterst i huden utvides og dermed gir bedre blodsirkulasjon. Dessuten fører det til at blodtrykket synker. Det er imidlertid viktig å unngå raske skifter fra varmt til kaldt, ettersom det fort kan gjøre deg litt ør og svimmel. 

 
Utespa må ikke gi massasje

Selv om de fleste typer utespa har masssasjedyser, betyr ikke det at det ikke finnes andre muligheter.  Hva med en tradisjonell, vedfyrt stamp ,for eksempel? Finske Kirami leverer vedfyrte stamper i flere varianter, enten du vil ha en stamp med innerkar av (materiale) eller vanlig treverk. Vil du ta den helt ut, kan du faktisk også velge badestamp med utvendig kledning av kobber. Det blir garantert et blikkfang på terrassen.

Er du ikke lysten på å måtte fyre opp hver gang du skal ta deg et bad finnes også en løsning: tubtainer. Med denne løsningen kan du varme opp stampen med elektrisitet i stedet for ved. Selve tubtaineren er en kombinert enhet som både varmer opp vannet, filtrerer/renser og sirkulerer vannet.

 
Ta kontakt med oss for en hyggelig basseng-prat

Pris på et basseng kan variere, og faktorene som påvirker prisen i størst grad er behov for utgraving, bassengtype, tilbehør og bassengtak. Er du ute etter et kvalitetsbasseng som du kan nyte i lang tid og som bidrar til å øke verdien på boligen, ønsker vi på et tidlig tidspunkt å opplyse om at du bør ta utgangspunkt i en pris på 500 - 600 000 kr og oppover. Vi i VaBa har lang erfaring innen dette faget og har levert basseng i mange prisklasser og størrelser. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en hyggelig bassengprat for å se på hva som passer ditt behov best.