Bilder av basseng

Et basseng som er så flott at det kan bli prisbelønt

Skaff deg inspirasjon til ditt eget bassengvalg

Om vi skal gjette, vil vi tro at svært mange drømmer om et basseng i hagen. Trendene viser at stadig flere tar steget fra drøm til virkelighet, og anskaffer seg sin egen oase der de kan bade og slappe av fra tidlig om våren til et godt stykke utpå høsten.

En av våre kunder har faktisk gjort det så gjennomført at bassenget er nominert til beste utenlandske prosjekt i den prestisjetunge kåringen UK Pool & Spa Awards 2020. Her snakker vi om et basseng fra den anerkjente produsenten Niveko, som leverer spesialtilpassede, prefabrikkerte basseng laget i high tech-polymer. Hvis du vil, kan du stemme på prosjektet litt senere i artikkelen.

Motivasjonen for den norske familien som bestemte seg for å bygge basseng i hagen, var å ta et stykke av havet hjem i stedet for å måtte reise av gårde for å ta seg et bad. Dermed kan de slappe av i solen ved bassenget og får mer familietid sammen. Det er dessuten ikke til å komme unna at somrene er relativt korte her nord, men med et basseng er det mulig å utnytte de varme dagene til fulle. Det nye bassenget har rett og slett gitt familien en ny og frisk atmosfære.

Selve bassenget er stort nok til at det er mulig å svømme langt i det. Familien valgte dessuten at det skulle være helt rektangulært og ikke ha kurver eller avrundede former. Dette er selvsagt smak og behag, så hvis du vil bygge ditt nye basseng med avrundede kanter, er det selvsagt ikke noe problem. Hos Niveko kan du lage akkurat det designet du vil.

De valgte dessuten et grått basseng for å matche boligen, som er et gammelt trehus. Det var nemlig et poeng for dem at bassenget ikke skulle stikke seg for mye ut. Bassengene fra Niveko tilbød ganske enkelt alle designelementer de ønsket seg. Og etter det har blitt tatt i bruk, opplever de at flere av vennene deres vurderer å gjøre det samme som dem.

Hvorfor Niveko Pools?

Ved å velge et designbasseng fra Niveko Pools, velger du det mest eksklusive bassenget på markedet. Du får et stort utvalg i design og størrelser og muligheten til å tilpasse etter dine egne ønsker og mål. I tillegg byr Niveko på en rekke andre egenskaper og fordeler, slik som:

Enkel og rask installasjon, alle gjennomføringer og rørføring til dyser, lys, skimmer og om ønskelig er utført hos produsent. Rørføringen er montert i ribbene og dratt frem til avtalt punkt.

  • Elegant utførelse med glatte, rette vegger som forenkler vedlikeholdet.
  • Levering som Skimmer, Overflow eller Infinity Edge-basseng.
  • Stort utvalg i trapper samt spesialløsninger med mulighet for naturstein i trinn.
  • Alle detaljer kan leveres i ABS, syrefast stål eller Nivekos egen nPlus-utførelse. Syrefaste detaljer er integrert i skroget.
  • Lang levetid, da bassengene produseres i Niveko High-Teck Polymer – et materiale spesielt utviklet for lang levetid. Sammen med betong utgjør det en solid og stabil konstruksjon.
  • Solid konstruksjon som monteres på støpt såle før det støpes inn.
  • Leveres med enten prefabrikert Teknisk Pallett, Teknisk rom eller kombinert Teknisk rom/buffertank med alt bestilt utstyr montert.
  • Overdekking/sikkerhet, Nedsenket lamelltrekk i benk eller «Cave», CoverSeal Design heldekkende automatisk sikkerhetstrekk, BassengDeck, Skyvbart bassengtak eller Manuelt barcover.

 
Ta kontakt med oss for en hyggelig basseng-prat

Pris på et basseng kan variere, og faktorene som påvirker prisen i størst grad er behov for utgraving, bassengtype, tilbehør og bassengtak. Er du ute etter et kvalitetsbasseng som du kan nyte i lang tid og som bidrar til å øke verdien på boligen, ønsker vi på et tidlig tidspunkt å opplyse om at du bør ta utgangspunkt i en pris på 500 - 600 000 kr og oppover. Vi i VaBa har lang erfaring innen dette faget og har levert basseng i mange prisklasser og størrelser. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en hyggelig bassengprat for å se på hva som passer ditt behov best.